Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Air Jordan 4 Retro SE 'Neon 95' Grijs/Volt
#1
[Image: Air-Jordan-4-Neon-CT5342-007-Release-Date-Price-4.jpg]


De winkelsole.com komt deze week uit en is deze zomer een exclusieve colorway voor dames en kinderen. Met een bovenwerk van wit leer, siert de opvallende Lemon Venom-tint de teenoverlay, doorschijnende vleugels en het tonglabel. Extra levendigheid wordt geboden via Pink Blast op de mesh-panelen op de tong, zijpanelen, wafeloogjes, tonglogo en het doorschijnende hiellipje. Ten slotte maken een witte tussenzool en rubberen buitenzool het kleurrijke ontwerp compleet.


Verrassend genoeg draagt deze Air Jordan Schoenen Rood niet de kleuren van het team. In plaats daarvan haalt het inspiratie uit de Franse regio Bordeaux, bekend om zijn wijnbereiding en de kleur van rode wijn voor verschillende componenten van de sneaker.


Het paars vormt een aanvulling op de premium witte leren basis, het Air Jordan 4 Retro SE 'Neon 95' Grijs/Volt suède en zwarte details rondom de schoen. Het kenmerkende Jumpman-logo en het woord "Flight" zijn op de tong geborduurd en de schoen heeft een zichtbare luchtbel. Het belangrijkste element van deze Air Jordan 4 is natuurlijk het ronde logo van de collab op de achterkant.


In tegenstelling tot de meer veelzijdige Online Winkelen Union x Air Jordan 4 'Off Noir', omvat deze levendige 'Guava Ice'-iteratie de nieuwste samenwerkingsinspanningen van het merk - die beide volgende week debuteren. Met name een vervolg op de Union x Air Jordan 1 uit 2018, wordt deze vertolking van de AJ 4 bepaald door zijn premium make-up bestaande uit zacht suède en dik gaas, terwijl hij ook een unieke tong heeft die kan worden opgevouwen en verlengd. Bovendien roepen doorschijnende TPU-vleugels op de zijpanelen een vleugje conceptuele stijl op, terwijl vintage-achtige vergeelde middenzolen het ontwerp afronden.


https://www.winkelsole.com/
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Welcome to the world of classic retro games kaleanna 0 1,795 01-19-2022, 07:57 AM
Last Post: kaleanna



Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.