Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Outburst Neutral Indigo/Diffused Blue
#1
[Image: 0000200646770_03_kt.jpg]


De retro-esthetiek schoennieuwe.com domineert de modewereld de laatste tijd, met old-school trends en stukken die zowel op de catwalks als op straat terugkeren. De Outburst-sneaker is perfect voor dagelijks gebruik en is net zo modieus en opvallend als altijd.


Nike Schoenen Nieuwe Collectie heeft onlangs een van de hardloopschoenen uit de jaren 90 weer in productie genomen. De Outburst OG werd voor het eerst geïntroduceerd in 1993 en wordt gekenmerkt door zijn retro, sportieve silhouet, dat goed past bij de retro-modestijlen die tegenwoordig populair zijn.


De Nike Outburst Neutral Indigo/Diffused Blue kwam oorspronkelijk in de scene in de vroege jaren '90, die onlangs werd teruggebracht en nu een 'Floral' make-over krijgt voor het herfstseizoen. Deze release is gekleed in een Sequoia, White en Volt Glow-kleurenschema. Gemarkeerd met een all-over bloemenprint over het hele bovenwerk in contrast met zwarte Nike Swoosh-logo's op de zijkanten. Volt veters, Sequoia binnenvoering bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


Terug uit de jaren 90 is de Nike Outburst een blijvertje. De nieuwste release is gekleed in een Olive Canvas-colorway. 100% Authentiek Deze nieuwe versie van de klassieker is helemaal klaar voor de herfstdagen en heeft een bovenwerk van suède en textiel, benadrukt door de 'Just Do It'-boodschap op de hiel en een uiterst behaaglijke voering van textiel.


https://www.schoennieuwe.com/
Reply





Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.