Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Superstar Core Black/Cloud White
#1
[Image: Superstar_Shoes_Black_FV2811_010_hover_standard.jpg]


Maar in tegenstelling tot het checkschoen.com is de constructie van de Superstar veel minder ingewikkeld, verwijderd van de bewegende delen die direct naar het printproces zelf knikten. In plaats daarvan is het bovenwerk van wit leer overal ingeslagen met verschillende Chinese karakters, waarvan de meeste bovenop het laterale profiel zijn gestempeld. Daarnaast markeert een rode inktstempel de achterhak van de zool, die veelbelovende elementen toevoegt in combinatie met de vergulde dubrae.


Al het andere, van de kenmerkende shell-toe tot de leren constructie, is in het wit getint, net als de vele iconische Adidas Schoenen Running van de Superstar. Zowel de veters als de tong en de tussenzool volgen het voorbeeld, terwijl de panelen over de bovenkant beginnen te contrasteren in een aquarel vol met tinten blauw en paars. Deze tinten komen samen op een manier die bijna iriserend is en visueel lijkt op de schelpen van abalone.


Net als bij de inaugurele opstelling uit 1970, heeft het leren bovenwerk een effen kleurenschema. Adidas Superstar Core Black/Cloud White Rubberen neus, binnenvoering en zoolunits wijken allemaal af van de "Footwear White" -stijl met hun enigszins vergeelde samenstelling. Branding op de zijwanden steelt echter de schijnwerpers met een meerkleurige vervormde esthetiek. Hoewel er geen informatie is bekendgemaakt, is het mogelijk dat het aanstaande paar deel uitmaakt van een op videogames geïnspireerde collectie van adidas.


Hoewel identiek aan het origineel in zijn zwart / witte kleurenschema, komt het paar snel tot zijn recht door Superieure Demping een volledig klittenband, veganistische constructie. Van de zwartgeverfde hiellip en strepen tot de witte panelen eronder, alles is gemaakt van de wijdverspreide sluiting, elk element kan ook verder worden accessorized met de vier meegeleverde patches. En hoewel geleid door de twee bloemenvariaties, verdiepen deze bijlagen zich ook in branding, de ene sport "SNS KZK" en de andere typen "KINENBI."


https://www.checkschoen.com/
Reply



Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  adidas nmd r1 white Wiraming 1 2,963 09-09-2021, 03:22 PM
Last Post: Arianna
  Adidas Superstar Bianche Nere 2mfy0ukk 0 2,049 01-13-2021, 01:08 AM
Last Post: 2mfy0ukk
  Adidas Superstar "South Beach" Blancas/Hi-Res Aqua 2mfy0ukk 0 1,418 01-13-2021, 01:07 AM
Last Post: 2mfy0ukk



Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.